Om Future Gaming
Den bedste netcafé i København og Danmark

HVEM ER VI?

Future Gaming eSport Team

Vores danske Counter-Strike Global Offensive eSport Team

I 2021 lancerede vi et lineup af blandt andet tidligere counters-strike landsholdsspillere og anerkendte Counter-Strike spillere, som målrettet og i fællesskab deltager i de mest interessante turneringer og ligaer på verdensplan. Alle vores spillere har stor erfaring med at vinde og udfordre de bedste hold i Counter-Strike Global Offensive. Future Gaming er skabt af tidligere, erfarne og rutinerede Counter-Strike spillere, som er i stand til at holde fokus på det formål at konkurrere på højest mulige plan og vinde kampe.

Future Gaming Academy Team

Vores Academy Team er nøje udvalgt og er vestegnens største talenter. Academy består af ét fast hold. Konkurrencen er hård og det kræver fokus og engagement, såvel som talent for at blive tildelt en plads her. En plads her får man ved at deltage i vores try-outs, som afholdes hos Future Gaming eSport Center hvert fredag fra 16-22.

Vores vision

Alle der deler samme glæde ved gaming som vi gør, skal have muligheden for at kunne gøre det, uden nødvendigvis at have en PC derhjemme. Derfor har vi de bedste rammer, for alle aldre, når der virkelig skal games.

Future Gaming Hvidovrer et gaming center, hvor vi har enormt meget fokus på vores kunders ve og vel. Vores personale sørger derfor altid for, at jeres børn er i de bedste hænder. Om de så kommer alene efter skole, eller bliver sat af hos os en lørdag formiddag, så holder vi altid et vågent øje med dem, samt sørger for at de har en god og tryg oplevelse.

Derfor har vi sørget for, at vi har de nyeste spil, som børn og teenagere gerne vil spille. Vi lægger meget vægt på, at alle der benytter vores PC’er hygger sig og har en fantastisk oplevelse. Vi går derfor meget op i at fx. ens støjniveau ikke er til gene for centerets andre gæster, men samtidigt også, at man altid er en god ven overfor dem man spiller med. Vi har ingen interesse i at fremskynde brugen af energidrik for mindreårige, og vi sælger dem derfor heller ikke til børn under 16 år. Derfor kan du altid trygt stole på, at dit barn ikke lige pludselig har fået drukket noget, de ikke må.

Er der andet vi kan gøre?

Hvis du ønsker at begrænse mængden af sodavand, chips, slik og mad, dit barn må indtage hos os, så har du mulighed for at give os besked, så vil vi sørge for at efterleve de rammer som du har sat.

VORES SPONSORER

fistpunch-logo-white
gamepad-logo-white
gamefuel-logo-white
gamer-corp-white
themefusion-logo-white

FUTURE GAMING ESPORTS GALLERI

LIVESTREAM

VI STREAMER DAGLIGT

FØLG OS PÅ TWITCH