Future Gaming eSport Team – Vores helt eget eSportshold

Vi er kort sagt et meget lille dansk hold, som er specialiseret i at vækste. Ambitionen for fremtiden er at blive rigtigt store. Hovedfokus er at starte småt og sikkert ud og på sigt udfordre de mange veletablerede hold i verden. Rejsen er startet for vores lille ukendte hold af erfarne udøvere.

Holdspillere

B1ng0

Tidligere professionel CS-spiller for bl.a. det danske landshold, Boomtown.cph og SoA. b1ng0 har blandt de nævneværdige turneringer deltaget til WCG Denmark, GameGune Bilbao & Wonderbase

AWP

coloN

Tidligere professionel CS-spiller. Han har bl.a. spillet på landsholdet, vundet et SLAP-lan og deltaget til en major (Dremhack)

RIFFEL

Bone

Tidligere 1.6 spiller, tidligere skribent og content creator for div. gaming sites og har deltaget ved et hav af danske LANs og turneringer, bl.a. Copenhagen Games, Danish Esport League og Gaming.dk ligaen hvor han konkurrerede imod danmarks bedste hold.

RIFFEL

Anizz

Tidligere været pro 1.6 spiller som bl.a. spillede for det danske landshold og på top3 hold i DK (SoA, ATS). anizz har deltaget i en masse danske LANs, og store internationale events som DreamHack, Extreme Masters, GameGune. Han har spillet som standin til flere events for NoA (mTw)

RIFFEL

Suranga

Tidligere 1.6 spiller, hvor han har spillet med flere prominente navne. I 2010 blev han årets højde springer og talent. Han gjorde gode takter sammen med Full-Gaming, hvor de slog mTw i WCG Qualifieren, om at deltage til OL i Los Angeles.

RIFFEL